2017-2018 Jeugdprins Desley I Carnavals Verein  d'r Sjtee Uul

Hallo, ik ben Desley Ritterbeks en wordt 13 december 11 jaar. Ik ben woonachtig in het Lauradorp. Mijn grootste hobby is voetballen. Dit doe ik bij UOW”02” in het team JO13-3. Mijn zus Abigail Ritterbeks is in 2015-2016 jeugdprinses geweest en mijn vader Frank Ritterbeks is prins geweest in 1998-1999. Dit was mijn grootste inspiratie om ook prins te willen worden. Sinds mijn geboorte zat ik bij de vriendengroep de lampenkappen. Met deze groep liepen we altijd de Landgraaf optocht en de optocht in Waubach. In 2016 hebben we besloten om ons aan te sluiten bij CV d’r Sjtee Uul en vervolgens de lampenkappen te verlaten. Mijn grote droom was altijd al om jeugdprins te worden samen met de stadsprins. Mijn droom is uitgekomen en ik mag zelfs met het eerste stadsprinsenpaar boven op de wagen staan twee optochten. Na lang zwijgen mag ik eindelijk zeggen dat ik jeugdprins van cv d’r Sjtee Uul ben.

2018 Mitch I Borjans VV de Geete

Jeugdprins Kyle I Wels van Groeët Schaesberg.

Zondag 21 januari 2018 is in het Streeperkruis Kyle Wels geproclameerd als de nieuwe jeugdprins Kyle I van Groeët Schaesberg. Het comité Sjeeter Kinger Carnaval had weer een geweldig programma samengesteld. Dansmarieke Alice de Ruiter opende de middag met een geweldige dans. Na dit dansgeweld was er een optreden van sjpasskapel Mit De Moel D’r AA. Na dit optreden moest jeugdprins Luc II Peters zijn regeringsjaar te beëindigen. Jeugdprins Luc II heeft met zijn vader en prins Henry I I en prins Mike I een geweldige tijd gehad en ontelbare activiteiten bezocht waar hij altijd voorop ging. D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein zijn Luc en zijn ouders Henry en Suzan en natuurlijk zijn zus Emma veel dank verschuldigd want ze waren echte ambassadeurs van de kinder carnaval. Dansmarieke Dorinda Pinxt danste nog een keer voor Luc. Ex jeugdprins Luc is toegetreden tot het gilde van oud jeugdprinsen. Hierna was een optreden van buute redner Niels Sievers. Hierna zong Dylano Driessen de zaal plat. De spanning werd voelbaar en na een geweldige proclamatie act stond Kyle Wels op het podium. Kyle is geboren op 3 augustus 2005 en zijn ouders zijn Jos en Daniella Wels. Kyle I woont Op de Heugden 30 en zit op het Eijkhagen college. Kyle heeft 3 broers Dennis, Mitchel en Collin en een zus Shawna. Zijn grote hobby is voetballen bij vv Schaesberg en doet graag zingen . Na alle plichtplegingen danste Vienna Hermans voor de kersverse jeugdprins wat zeer in de smaak viel bij Kyle I. Dit seizoen gaat Kyle I samen met prins Mike I van Groeët Schaesberg de carnavalskar trekken en ze hebben er alle twee veel zin in.

Proficiat namens Stichting Stuurgroep Landgraaf

2017 Jeugdprins Olivier I Carnavals Verein de Wespelle