Vienna Hermans Schaesbergse Vasteloavends Verein

Geboortedatum: 04-03-1997 Geslacht Vrouw lievelingskleur: Blauw Kleur ogen:Blauw Lengte:1.68 m. Kleur haar: Blond
Favoriete eten: Pizza Favoriete liedje: Bijna alles Favoriete drank:Cola Prestaties laatste jaar: Europees kampioen 2016 Hoogste puntenaantal senioren klasse Kampioen der Kampioenen!

Dorinda Schaesbergse Vastelaovends Verein

Lisa Opbroek VV de Parkstad Böck

Ik ben Lisa Opbroek en ben 15 jaar.
Ik heb 3 bonuszussen en 1 halfbroertje. Ik woon in Eygelshoven met mama en Benno en ben heel vaak bij mijn vader in Roermond alwaar ik ook af en toe met trots mijn dans mag laten zien. In 2008 ben ik tijdens het prinsschap van mijn opa - Prins Peter 1 - begonnen met garde dansen bij junioren groep van dans- en showgroep 't Ströatje onder leiding van Manuela, waar ik met heel veel mooie herinneringen aan terug denk. Nu dans ik voor het 4e jaar solo en wordt getraind door Iris en Mariska van Hattum van de dansvereniging Dancing Stars. Het pakje js wederom ontworpen door mijn bonuszus Maaike en gemaakt door Tiny. Ik ben heel erg trots en blij dat ik voor zo'n geweldige en mooie vereniging als de Parkstad Böck mag dansen en ben hun zeer dankbaar dat zij mij deze kans bieden.

Groetjes,

Mirthe Schuuring VV de Parkstad Böck

Ik ben Mirthe Schuuring. Ik ben 12 jaar oud en zit in de brugklas op het Charlemagne College, locatie Eijkhagen. Mijn hobby's zijn natuurlijk dansen. Maar ook nog lezen, tekenen en app-en met mijn vriendinnen. Ik dans nu het 3e seizoen als solo danseres bij de Parkstad Böck. Het afgelopen seizoen was geweldig, omdat onze vereniging toen de stadsprins had. Ik verheug me op het nieuwe seizoen, zodat ik weer vaak mijn dans kan laten zien. Mijn zusje Imke danst ook voor de Parkstad Böck. Ik vind het heel leuk om samen met Imke voor onze vereniging te dansen. Samen met Imke en de andere leden van de Parkstad Böck is het altijd heel gezellig. Na afloop van het carnavalsseizoen beginnen de toernooien van de IDA. Het afgelopen seizoen ben ik, in de B-Klasse junioren, Nederlands kampioen geworden en op het Europees kampioenschap ben ik 3e geworden in deze categorie. Hier ben ik dan ook erg trots op. Mijn trainster is Christel Stein en ik train 2 keer per week. Zij heeft voor mij een hele mooie nieuwe dans gemaakt. Ik heb erg veel zin in het nieuwe seizoen en verheug mij op alle optredens.

Alaaf,
Mirthe

Klik hier om een tekst te typen.

Sylvana CV d'r Sjtee Uul

Hallo leden van CV d’r sjtee uul en alle carnavalsvierders,ook ik het dansmarieke Sylvana ben er weer klaar voor. Dit jaar is het voor mij een speciaal jaar, ik ben nu 11 jaar dansmarieke en lid van cv d’r sjtee uul en ook de vereniging heeft dit jaar jubileum al 5×11 jaar. Samen met de leden en nu nog prins Harald en prinses Abigail heb ik een super seizoen vorig jaar gehad en dit gaan we nu nog verlengen tot het afscheid van prins Harald en prinses Abigail maar ja daarna afwachten wie de nieuwe prins of prinses wordt en ook de nieuwe jeugdprins of prinses. Ik hoop dat we ook daarmee dan een schitterend en mooi seizoen krijgen en met veel plezier carnaval en de optocht in waubach beleven. Ik hoop u allemaal te zien op onze jubileum prinsen proclamatie 5x 11 en ook op onze receptie. Ook hoop ik u allemaal te zien met carnaval in onze vernieuwde carnavalstempel d’r sjtee uul om dan samen met ons carnaval te vieren en te dansen.tot gauw Sylvana ’t dansmarieke

Selina CV d'r Sjtee Uul

Beste leden van CV d’r Sjtee Uul en alle carnavalsvierders.ik ben Selina en heb er veel in in!
Ik zit nu pas bij CV d’r Stjee Uul , dit keer heeft de vereniging een 11 x 5 jarig jubileum.
Samen met onze jubileum prinses Sylvia I ga ik een super seizoen in en nu nog in ons midden de jeugdprinses Abigail I en die gaat helaas ook aftreden , dan maar afwachten wie de nieuwe jeugd prins of prinses gaat worden.
Ik hoop tot we dit jaar een leuk en schitterend seizoen in gaan. Mijn hobby is dansen wat ik met veel plezier doe en misschien ziet u me eens dansen. Groeten van het ’t dansmarieke Selina

Niki Pelzer VV de Geete

Ik ben Nikita Pelzer en ik dans voor De Geete. Ik ben op 17 januari jarig en dan is ook het galabal. Ik heb veel plezier met de raad van 11, de prins en de jeugdprins.Daarom ga ik graag met ze mee. Ik hoop dat ik nog vele jaren voor ze mag dansen, want dansen doe ik graag.

Groetjes Nikita!!!

Het dansmarieke Nikita (Pelzer) heeft, op diverse door de Internationale Dancesport Association georganiseerde toernooien, grote successen behaald. In haar klasse werd zij zowel Nederlands als Europees kampioene. Voor dit geweldige succes willen wij haar graag een receptie aanbieden. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 28 mei van 19.00 tot 20.00 uur in ’t Ströatje

Naomi Remmen CV de Pänkes

Hallo carnavalsvrienden,
Ik ben Naomi Remmen en ben 17 jaar. Ik kan met trots zeggen dat ik al 8 jaar het dansmarieke ben van C.v de Pänkes. Ik word getraind door Cassie Schmeets. Ook dit jaar heeft ze weer een geweldige dans voor me gemaakt.
Mijn afgelopen seizoen, met prins Richard I, was weer geweldig. Elk jaar is het voor mij weer fantastisch om samen met de heerser en de raad van 11 van c.v de Pänkes carnaval te vieren en aan iedereen mijn dans te mogen laten zien. Komend seizoen ben ik er natuurlijk weer bij met naar verwachting een mooie dans.

Tot dan, alaaf!
Naomi